Novosti

2.11.2015.

Radionica Upotreba biodinamičkih metoda u poljoprivredi

 Poziv za radionicu pod nazivom „Upotreba biodinamičkih metoda u poljoprivredi“ koja će se u Pazinu održati u dva ciklusa; od 13. do 15. studenog, te od 4. do 6. prosinca 2015., u organizaciji Poljoprivrednog gospodarstva Lokvina d.o.o., Udruženja obrtnika Pazin i LAG-a „Središnja Istra“.

Predavanje o biodinamičkim metodama u poljoprivredi, koje su, iako praktične i jeftine, još uvijek slabo poznate na našem području, održati će Ivo Bertaina, istraživač, poljoprivrednik, proizvođač biodinamičkih preparata i predsjednik Agri.Bio.Italia. U svojem dugogodišnjem iskustvu, Bertaina je obavljao brojne dužnosti u oblasti ekološke poljoprivrede i biodinamike na nacionalnoj razini, kroz udruge i certifikacijske institucije (AGRI.BIO, AMAB, IFOAM, DEMETER, CODEX), a redovito organizira skupove na temu upoznavanja, širenja upotrebe i komercijalizacije ekološke poljoprivrede i biodinamike.

Cijena za svaku trodnevnu radionicu iznosi 1150 kn (cijena za obje radionice iznosi 2000 kn, PDV uključen).

Broj mjesta je ograničen. Prijevod s talijanskog jezika je osiguran.

Prijave s Vašim podacima (ime, adresa, telefon, mail) i odabranom radionicom pošaljite do 6. 11.2015. na e mail adresu: jelena.baric@lokvina.hr

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 098-395-120 (Andrea Vugrinović).

Kalendar događanja