Novosti

10.10.2022.

Obavijest o početku izvođenja radova na popravku i asfaltiranju nerazvrstane ceste u naselju Potpićan, dionica od državne ceste D64 do osnovne škole Vladimira Nazora Potpićan i zgrade Dumbrova kbr. 7

Foto vijesti

 

Obavještavaju se mještani naselja Potpićan i polaznici Osnovne škole Vladimira Nazora Potpićan o početku izvođenja radova na popravku i asfaltiranju nerazvrstanih cesta u naselju Potpićan: dionica od državne ceste D64 do osnovne škole Vladimir Nazor Potpićan i zgrade Dumbrova k.br. 7 na k.č. 54/1 k.o. Kršan.   

Početak radova planira se u ponedjeljak 10. listopada 2022. godine, a predviđeni rok trajanja radova je 60-90 dana. Na predmetnom području predviđena je privremena regulacija prometa postavljanjem privremene prometne signalizacije prilagođena potrebama gradilišta. Mole se stanari navedenog dijela naselja Potpićan, kao i ostali korisnici predmetnih prometnica za strpljenje i razumijevanje te poštivanje privremene prometne regulacije tijekom trajanja navedenih radova, a sve u cilju efikasnije realizacije predmetnog projekta.

Za sve upite tijekom izvođenja radova mještani kao  i ostali korisnici se mogu obratiti Općini Kršan – Odsjek za urbanizam, graditeljstvo i komunalne poslove.

 

OPĆINA KRŠAN

OPĆINSKI NAČELNIK

Kalendar događanja