Novosti

13.6.2019.

Studenti Edward Bernaysa iz Zagreba posjetili Kršan i Plomin

Foto vijesti Općina Kršan ugostila je studente prve i druge godine studija Menadžment i marketing turističke destinacije turizma i profesore Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment iz Zagreba na čelu s pomoćnicom dekana za studije turizma dr.sc. Romanom Lekić, prodekanom za nastavu mr.sc. Zdeslavom Milasom te Karlom Kolesarom, nacionalnim dopredsjednikom Hrvatske akademske zajednice.

U dva dana, studenti i njihovi profesori  obišli su Opatiju, Ičiće, Pulu i Poreč,  a svoj posjet završili su obilaskom znamenitosti na području općine Kršan gdje su njihovi domaćini bili predstavnici Općine -  Roman Carić i Patricia Zanketić te Ariana Brnetić, direktorica Turističke zajednice.

U organiziranom obilasku, kojeg je vodila studentica kroatistike i povijesti umjetnosti Kerol Rabar, studenti su obišli stari grad Plomin i kaštel Kršan te su upoznati  s dijelom kulturne i prirodne baštine, turističkim potencijalima kao i s planiranim projektima i projektima koji se financiraju iz EU fondova.

Studentima  i njihovim profesorima upriličena je i prigodna degustacija autohtonih delicija u restoranu Dorina Plomin čime su gosti bili posebno oduševljeni.

Na kraju druženja, studenti i njihovi profesori zahvalili su na toplom prijemu,a svoj su boravak iskoristili i za prigodno fotografiranje na photo pointima u Plominu i Kršanu – Starom gradu i kuli.

Kalendar događanja