Novosti

2.4.2020.

VAŽNA OBAVIJEST STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE KRŠAN

Foto vijesti

 

Stožer CZ Republike Hrvatske dana 01. travnja 2020. godine donio je Odluku kojom je napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka moguće je samo sa e-Propusnicama.

 Slijedom toga, mještani Općine Kršan sa prebivalištem na području Općine Kršan, kojima je VEĆ IZDANA propusnica od strane Stožera CZ Općine Kršan, a koja nije izdana putem tog sustava (tj. koja nema tzv. QR kod) morati će ponoviti zahtjev preko sustava e-Propusnice.

 Slijedom gore navedenog, Obavještavaju se mještani Općine Kršan da od ponedjeljka, 6. travnja, izdane propusnice od strane Stožera CZ Općine Kršan neće više vrijediti. Stoga, pozivamo sve mještane da ubuduće zahtjeve predaju i preuzimaju preko državnog sustava e-Propusnice, koje će stizati povratno u njihove Korisničke pretince.

 Propusnice za ulazak i izlazak iz područja prebivališta ili stalnog boravišta izdaju se putem sustava e-Propusnice (epropusnice.gov.hr) odgovorne osobe u pravnoj osobi, izabrani liječnik obiteljske medicine i nadležni stožer civilne zaštite na rok od 1 do 14 dana, ovisno o razlogu zbog kojeg se propusnice izdaju.

 SAMO IZNIMNO, mještani koji nemaju pristup sustavu e-Građanin / e-Propusnicama, mogu predati zahtjev Stožeru CZ Općine Kršan kao i do sada, ispunjavanjem postojećeg Zahtjeva i uputiti isti ISKLJUČIVO na e-mail opcinakrsan@opkrsan.tcloud.hr, a izdavati će se svakog radnog dana putem e-maila na e-mailove podnositelja Zahtjeva navede u samom zahtjevu, od 08.00 do 10.00 sati, ponedjeljkom od 10,00 do 12.00 sati.

 Osobna dostava zahtjeva Stožeru CZ Općine Kršan kao i osobno preuzimanje e-propusnica ograničava se na najmanju moguću mjeru.

 Tehničku ili korisničku podršku vezanu uz e-Propusnice, možete dobiti putem slijedećih kontakta: e-pošta: epropusnice@uprava.gov.hr  (0-24 h)

Telefon: 0800 8090 (od 8 do 17 sati)

 Upute u kojima je detaljno objašnjen postupak prijave u sustav i predaje zahtjeva, nalaze se u nastavku.

e-Propusnice – Opis načina funkcioniranja sustava

e-Propusnice – Postupak prijave u sustav

e-Propusnice – Nova funkcionalnost za sve građane

Kalendar događanja