Novosti

24.3.2020.

Poziv svim mještanima Općine Kršan koji imaju potrebu za propusnicama

Foto vijesti

Stožer civilne zaštite Općine Kršan, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, poziva sve mještane Općine Kršan koji imaju potrebu za propusnicama da podnesu zahtjev za izdavanjem iste.

 Stožer propusnice za izlazak i ulazak s područja prebivališta ili stalnog boravka (npr. Potpićan / Kršan / Čepić / Kožljak / Šušnjevica / Plomin - Labin) izdaje iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

 Obrazac zahtjeva objavljen je u prilogu ove obavijesti te se, u skladu s propisanim mjerama s ciljem sprečavanja širenja bolesti COVID-19, mole mještani da zahtjeve prvenstveno šalju elektronskom poštom, na slijedeće e-mailove: opcina-krsan@pu.t-com.hr ili opcinakrsan@opkrsan.tcloud.hr,

 Slijedom takvih zahtjeva, skenirane propusnice bit će i izdane elektronskim putem, povratno na e-mail s kojeg je zahtjev primljen. Podnositelj zahtjeva može propusnicu imati u elektroničkom obliku, u primjerice pametnom telefonu, te je ona važeća uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom.

 IZNIMNO, samo za građane koji zahtjev ne mogu dostaviti elektronskom poštom, ispred zgrade Općine bit će dostupni obrasci zahtjeva i zaprimanje istih u vremenu dežurstva općinske službe. 

 Propusnice će u slučaju opravdanosti zahtjeva biti izdavane u najkraćem mogućem roku.

Kalendar događanja