Novosti

13.12.2019.

OBAVIJEST o podjeli bonova povodom predstojećih Božićnih blagdana

Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih Božićnih blagdana donio Odluku o dodjeli:

 

- jednokratne financijske pomoći umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti 150,00 kn pojedinačno,

- jednokratne financijske pomoći domaćicama i nezaposlenim osobama sa prebivalištem na području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 150,00 kn pojedinačno,

 

Slijedom navedenog, pozivaju se svi umirovljenici kao i sve domaćice i nezaposlene osobe sa područja Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, a koji se već nalaze u službenoj evidenciji, da se uz predočenje osobne iskaznice jave u Općinu Kršan, prostoriju Vijećnice (prizemlje) radi podizanja poklon bona od 150,00 kn.

 

Bonovi se mogu podizati u uredovno vrijeme Općine Kršan, počevši od ponedjeljak, 16. prosinca 2019. godine do zaključno četvrtka, 19. prosinca 2019. godine u vremenu od 08:00 do 14:00 sati.

Kalendar događanja