Novosti

10.12.2018.

Obavijest o podjeli bonova povodom božićnih blagdana

Foto vijesti

Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih Božićnih blagdana donio Odluku o dodjeli:

 - jednokratne financijske pomoći umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti 100,00 kn pojedinačno,

- jednokratne financijske pomoći domaćicama sa prebivalištem na području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 100,00 kn pojedinačno,

 Slijedom navedenog, pozivaju se svi umirovljenici kao i sve domaćice sa područja Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, a koji se već nalaze u službenoj evidenciji, da se uz predočenje osobne iskaznice jave u Općinu Kršan, prostoriju Vijećnice (prizemlje) radi podizanja poklon bona od 100,00 kn.

 Bonovi se mogu podizati u uredovno vrijeme Općine Kršan, počevši od srijede, 12. prosinca 2018. godine do zaključno ponedjeljka, 17. prosinca 2018. godine u vremenu od 08:00 do 14:00 sati.

 Također se pozivaju svi umirovljeni sa područja Općine Kršan koji su pravo na mirovinu ostvarili ove godine, kao i sve domaćice koje su navršile 55. godina života ove godine, a koji još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan, da se obrate Općini Kršan radi evidentiranja podatka i preuzimanja poklon bona.

 Novim je umirovljenicima sa sobom potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, posljednji odrezak listića mirovine i OIB a domaćicama je potrebno ponijeti samo osobnu iskaznicu i OIB.

Kalendar događanja