Novosti

15.12.2016.

OBAVIJEST

Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih Božićnih blagdana donio Odluku o dodjeli:

 - jednokratne financijske pomoći umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti 100,00 kn pojedinačno,

- jednokratne financijske pomoći domaćicama sa prebivalištem na području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 100,00 kn pojedinačno,

- prigodne tradicionalne jednokratne financijske pomoći osobama težeg socijalno – materijalnog stanja i osobama težeg zdravstvenog stanja sa područja Općine Kršan svrstanih prema I., II., III. i IV. kategoriji, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 200,00 kn do 500,00 kn pojedinačno.

 Slijedom navedenog, pozivaju se svi umirovljenici kao i sve domaćice sa područja Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, a koji se već nalaze u službenoj evidenciji, da se uz predočenje osobne iskaznice jave u Općinu Kršan, prostorije Vijećnice (prizemlje) radi podizanja poklon bona od 100,00 kn.

 Bonovi se mogu podizati u uredovno vrijeme Općine Kršan, počevši od sutra, petak, 16. prosinca 2016. godine do zaključno četvrtka, 22. prosinca 2016. godine.

 Također se pozivaju svi umirovljeni sa područja Općine Kršan koji su pravo na mirovinu ostvarili nakon Uskrsa ove godine, kao i sve domaćice koje su navršile 55. godina života nakon Uskrsa ove godine, a koji još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan, da se obrate Općini Kršan radi evidentiranja podatka i preuzimanja poklon bona.

 Novim je umirovljenicima sa sobom potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, posljednji odrezak listića mirovine i OIB a domaćicama je potrebno ponijeti samo osobnu iskaznicu i OIB.

 Osobama težeg socijalno – materijalnog stanja te osobama težeg zdravstvenog stanja sa područja Općine Kršan prigodni tradicionalni Božićni poklon bonovi vrijednosti od 500,00 kn do 200,00 kn će biti dostavljeni osobno, na kućne adrese, u razdoblju od 19. do 22. prosinca 2016. godine.

 

OPĆINSKI NAČELNIK OPĆINE KRŠAN

Objavljeno u medijima, oglasnoj ploči i na WEB stranci Općine Kršan

dana 15. prosinca 2016. godine, počevši od 14.00 sati

Kalendar događanja