Novosti

 • Foto vijesti

  27.3.2020.

  OBAVIJEST STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE KRŠAN

  Obavještavaju se svi podnositelji zahtjeva za izdavanjem Propusnica,  a čije je izdavanje u nadležnosti Stožera civilne zaštite Općine Kršan da će se Propusnice, tijekom vikenda izdavati ISKLJUČIVO U IZNIMNIM I HITNIM SLAČAJEVIMA, I TO ISKLJUČIVO JEDNOM ČLANU OBITELJI / JEDNOJ OSOBI PO PREDMETNOJ OBITELJI / DOMAĆINSTVU, A SAMO U IZNIMNIM SLUČAJEVIMA I VIŠE ČLANOVA DOMAĆINSTVA.

  Dežurstvo Stožera civilne zaštite Općine Kršan biti će organizirano u subotu 28/03 i nedjelju 29/03 u vremenu od 10.00 do 12.00 sati.

 • Foto vijesti

  25.3.2020.

  OBAVIJEST STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE KRŠAN

  Obavještavaju se svi podnositelji zahtjeva za izdavanjem Propusnica,  a čije je izdavanje u nadležnosti Stožera civilne zaštite Općine Kršan (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, ili kupnje hrane i osnovnih potrepština) da će se Propusnice, iz razloga prevelikog priliva zahtjeva, a u svrhu postizanja same svrhe Odluke Stožera civilne zaštite RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, izdavati ISKLJUČIVO JEDNOM ČLANU OBITELJI / JEDNOJ OSOBI PO PREDMETNOJ OBITELJI / DOMAĆINSTVU, A SAMO U IZNIMNIM SLUČAJEVIMA I VIŠE ČLANOVA DOMAĆINSTVA.
 • Foto vijesti

  24.3.2020.

  Poziv svim mještanima Općine Kršan koji imaju potrebu za propusnicama

  Stožer civilne zaštite Općine Kršan, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, poziva sve mještane Općine Kršan koji imaju potrebu za propusnicama da podnesu zahtjev za izdavanjem iste.

   Stožer propusnice za izlazak i ulazak s područja prebivališta ili stalnog boravka (npr. Potpićan / Kršan / Čepić / Kožljak / Šušnjevica / Plomin - Labin) izdaje iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

   Obrazac zahtjeva objavljen je u prilogu ove obavijesti te se, u skladu s propisanim mjerama s ciljem sprečavanja širenja bolesti COVID-19, mole mještani da zahtjeve prvenstveno šalju elektronskom poštom, na slijedeće e-mailove: opcina-krsan@pu.t-com.hr ili opcinakrsan@opkrsan.tcloud.hr,

   Slijedom takvih zahtjeva, skenirane propusnice bit će i izdane elektronskim putem, povratno na e-mail s kojeg je zahtjev primljen. Podnositelj zahtjeva može propusnicu imati u elektroničkom obliku, u primjerice pametnom telefonu, te je ona važeća uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom.

   IZNIMNO, samo za građane koji zahtjev ne mogu dostaviti elektronskom poštom, ispred zgrade Općine bit će dostupni obrasci zahtjeva i zaprimanje istih u vremenu dežurstva općinske službe. 

   Propusnice će u slučaju opravdanosti zahtjeva biti izdavane u najkraćem mogućem roku.

 • Foto vijesti

  23.3.2020.

  Objava WEB 2. - odgoda manifestacija

  Obavijest

   

  Zbog trenutno izvanredne situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 u svijetu i Hrvatskoj  te po preporuci Stožera civilne zaštite Istarske županije i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Turistička zajednica općine Kršan zajedno sa suorganizatorima (Općina Kršan i Poljoprivredna zadruga Čepić polje) odgađa manifestacije Festival samoniklog bilja i Krafifest.

  Ove godine 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝘀𝗮𝗺𝗼𝗻𝗶𝗸𝗹𝗼𝗴 𝗯𝗶𝗹𝗷𝗮 trebao se održati 25. i 26. travnja s naglaskom na bogatu i raznoliku gastro ponudu, zanimljivim predavanjima te interaktivnom radionicom Istre Inspirit za najmlađe. 𝗡𝗼𝘃𝗶 𝘁𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻 𝗼𝗱𝗿𝘇̌𝗮𝘃𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗼𝗯𝗷𝗮𝘃𝗶𝘁𝗶 𝗰́𝗲 𝗻𝗮𝗸𝗻𝗮𝗱𝗻𝗼, uzimajući u obzir sam tijek pandemije.

  𝗞𝗿𝗮𝗳𝗶𝗳𝗲𝘀𝘁 𝗼𝗱𝗴𝗮đ𝗮𝗺𝗼 𝘇𝗮 𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝘂 𝟮𝟱.𝘀𝗿𝗽𝗻𝗷𝗮, kada će se održati u sklopu Pučke fešte na Danima općine Kršan. Ujedno Vas obavještavamo da će nas na Pučkoj fešti uz mnogo zabave i plesa zabaviti popularni Jole

Arhiva: |<12 3 4 5 6 7 8 9 10> >|
Centrala:
052/378 - 222
Načelnik:
052/378 - 220
Fax:
052/378 - 223
Adresa:
Blaškovići 12, p.p.2,
52232 Kršan
E-mail:
opcina-krsan@pu.t-com.hr
opcinakrsan@opkrsan.tcloud.hr
nacelnik@krsan.hr
Žiro račun:
2402006-1821700003 (Erste&St.bank)
IBAN:
HR9124020061821700003
OIB:
84077929159

Kalendar događanja